Saturday, October 10, 2009

well well well ....:D

ade lah sorang hamba ALLAH ni...


i dont knw lah die nie hamba ALLAH ke x rase mcm murtad jew :)


yang terlampau jeles dgn life aku n kwn aku :)


boleh lah di kate kan senang lenang dgn kekayaan mak bapak aku


tapi..


aku x pernah menyusahkan mak bapak die :)


dan die nie sentiase jeles dgn kwn2 die sendiri


so stupid!!


skrg die hny mkn kwn die sendiri...



tgk lah ape yg die comment kt mmbr aku.....

korg leh pk sendiri

ade x sahabat baik snggup buat mmbr cmtu?

11 comments:

  1. huh.really shallow.hellloo adik.aku nk bg nasihat sikit.kalau ko nak jadi kwn yg baik,mcm ni,kalau member ko,tak kirela sape,keluar dgn boyfriend die,dari mlm sampai pagi,apa ptt ko buat?tumpang gembira eh?sepatutnya,ko stop dia.itu kwn yg baik.fhm?ko sggup ke tgk mak kwn ko tu kena tipu hidup2?sanggup?mcm tu nak ajar kawan?konon pegi rumah member,mak mati2 igt study ke ape.tp apa ko ajar kwn ko?betul ke cara tu?kalau nak bercinta pun,biar mak bapak tau dgn sape korang bercinta.itu lebih afdhal.tak perlu menipu.fhm?hai,susahlah aku nak ajar bebudak zaman skrg ni.jadi,clearly,ini bkn isu jeles wahai budak kecik.faham?sblm aku berkompromi dgn bapak2 yg lebih berkuasa,baik ko jaga2 sikit.faham!

    ReplyDelete
  2. ko cakap dgn kawan baik ko yang ko syg sgt tu.aku tak taula ko syg kenapa.kalau ko nak buat dia berjaya dlm hidup bagus jgk.tapi kalau setakat nak berkongsi pasal jantan je.hentikanlah.ckp dgn die,sebelum bapak dia discover apa yang dia buat dgn ko,baik ko bagi nasihat kat dia.janganlah hidup dgn penipuan.tak berkat.kalau ko tak terima jugak nasihat yg baik mcm ni,maksudnya ko la yang murtad.allahualam.

    ReplyDelete
  3. and member ko tu dah disable comment.agaknya dah terasa cuak and bersalah gile dgn ceramah aku.jadi,apa2 lagi yang korang buat lps ni,aku akan straight dgn bapak2 je.senang.jangan ingat aku tak tau ye.aku pun ada spy aku.jadi,sebelum korang berfikir untuk menipu lagi,baik ubah perangai je lah.orang tua kita dah tua.bkn hidup lama lagi.peace out.

    ReplyDelete
  4. and before peace out,ko plak najah,ko igt aku tak tau masa ko sekolah dulu ko buat apa.kalau kawan2 ko tau,takde sape nak kawan dgn ko.jadi ko jaga2 sikit.jgn sampai aku pecahkan tembelang ko.

    ReplyDelete
  5. eh spe psycho kat atas neyh??...
    what the ****
    all skool gler...
    kalo nk sound pon jmp lah face 2 face..
    xplulah jd pengecut just komen kat blog org...

    ReplyDelete
  6. old school bukan 'all' skool.hak hak hak.

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  8. yelah PSYCHO!!!!
    sorry...
    xreti nk mngeja....

    TQ teacher...

    ReplyDelete
  9. niat baik...tapi xkena cara...
    mana ada org berdakwah mcm nie...tegur org cara baik confirm xjadi cm nie...tgur kne ada cara...sesungguhnya tuhan itu menjatuhkan darjat umatnya sehina2nya supaya umatnya mencari sendiri jalan pulang...jadi tegur je cara elok..bukan maki2 cm nie...sape pun xnak dgar...

    PEACE :)

    ReplyDelete
  10. dah dah x mo gado2 ok :)
    bia org ckp kite ape2
    asl kan kite x buat org tu mcm tuh :)
    dah ok my fren...
    anyway thxx Anonymous bg nasihat :)
    i try ubah diri i yg x berape baik nie :)

    ReplyDelete
  11. uh tragik nye..

    owang cam ni otaknye sangat pendek..

    ReplyDelete